Підведено підсумки перевірки КП «Благоустрій»

17 травня під головуванням начальника Управління Держпраці в області  Сергія Подорожного підведено підсумки планової перевірки комунального підприємства «Благоустрій» Олександрійської міської ради з дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів  з питань охорони праці.

 У підведенні підсумків також взяли участь посадові особи Управління та представники комунального підприємства. Враховуючи те, що більшість виявлених перевіркою порушень носить організаційний характер, увага присутніх була акцентована на якісному і своєчасному проведенні навчання та інструктажів з питань охорони праці, належному веденні журналів їх реєстрації; забезпеченні працівників відповідним спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту та здійсненні контролю за їх використанням; своєчасному проходженні медичних оглядів; здійсненні належного контролю за станом охорони праці та дотриманні інструкцій з охорони праці і безпечного виконання робіт.

  За результатами перевірки було складено акт і видано припис на усунення недоліків, із яких майже 50 відсотків ліквідовано до закінчення перевірки. Представниками Управління було також відзначено готовність допомогти у вирішенні проблемних питань.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)