Підведено підсумки планової перевірки

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного 16 травня 2016 року підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, гігієни праці та законодавства про працю на ТОВ «Сонек».

 У підведенні підсумків взяли участь перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, заступник начальника Управління Оксана Харченко, завідувач сектору гірничого нагляду Юрій Деменський, директор ТОВ «Сонек» Фахраддін Меліков та інші посадовці.

Роман Зябліков зауважив, що в ході перевірки було виявлено 74 порушення вимог чинного законодавства, акцентував увагу керівництва підприємства на розробленні заходів, спрямованих на усунення їх в повному обсязі. Зазначено також, що усунення окремих недоліків не вимагало додаткових матеріальних коштів.

Директор ТОВ «Сонек» Фахраддін Меліков наголосив, що всі порушення, згідно з актом перевірки будуть усунуті згідно з розробленими заходами та у встановлені терміни. Значну частину порушень було усунено під час перевірки.

Сергій Подорожний на завершення підсумків перевірки наголосив на необхідності подальшої співпраці, яка принесе спільну користь підприємству у підвищенні безпеки праці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)