Відбулася семінар-нарада з працівниками газового господарства

Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці в області Наталя Новікова провела семінар-нараду з працівниками газових топкових КЗ Знам’янського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Знамянської районної ради.

 Головний державний інспектор провела роз’яснення у виявленні  недоліків та невідповідностей вимогам нормативно - правових актів з промислової безпеки та охорони праці. Захід пройшов за участю завідуючого господарської групи, відповідального за газове господарство центру Олександра Силкіна та інженера з охорони праці закладу Ірини Базаєвої, відповідальних та операторів газових топкових Сабліно-Знамянської АЗП-СМ, Мошоринської АЗП-СМ, Петрівської АЗП-СМ, Дмитровської АЗП-СМ,  та Селищно-Знамянської АЗП-СМ.

Під час превентивного заходу основна увага зверталась на визначення  загального стану систем газопостачання та газовикористовуючих  агрегатів, якості проведення  технічного обслуговування, навченості  обслуговуючого персоналу та ведення необхідної документації.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)