Проведено зустріч з працівниками ТОВ «1- й оптовий ринок»

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігор Федоров під час зустрічі з працівниками ТОВ «1- й оптовий ринок» спільно з головним енергетиком товариства Василем Капканом провів огляд безпечного стану комплектно-трансформаторної підстанції (КТП -10\0.4 кВ), електрообладнання, засобів захисту, виробничо-торгівельних та побутових приміщень.

 Встановлено, що своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування, на сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Підприємство отримало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію, їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду. Детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при проведенні випробувань та вимірювань підвищеною напругою вище 1000В. Працівникам було роз’яснено законодавство щодо забезпечення працівників спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту, мийними та знешкоджувальними засобами та охорони праці жінок.

 

Довідково.

Підприємство ТОВ «1- й оптовий ринок» має на балансі і виконує роботи  з обслуговування та експлуатації електроустановок до та вище 1000В. Роботи виконуються згідно з відповідним дозволом, отриманим в органах Держгірпромнагляду в 2013 році, а також відповідної ліцензії.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)