Розпочато перевірку ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»

Інспекторським складом Управління Держпраці у Кіровоградській області розпочато перевірку дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки, умов та гігієни праці на кар’єрах №3 та №4 (Артемівське та Петрівське родовища залізистих кварцитів) ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат».

 Для проведення комплексної перевірки суб’єкта господарювання ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області призначено комісію, до складу якої ввійшли посадові особи Управління Держпраці у Кіровоградській області.

Перед початком перевірки на ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»(м. Кривий Ріг) відбулася нарада, в якій взяли участь перший заступник начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Роман Зябліков та завідувач сектору гірничого нагляду Управління Юрій Деменський.

Під час засідання голова комісії - заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Костянтин Корольов ознайомив членів комісії та посадових осіб підприємства з планом проведення перевірки.

За підсумками перевірки заплановано проведення виїзної наради за участю керівників та спеціалістів підприємства.

 

Довідково.

 

Кар’єри №3 та №4 ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» знаходяться у Петрівському районі Кіровоградської області. Проектна потужність кар’єрів складає до 10 млн. тон магнетитових кварцитів на рік. Управління ПАТ «ЦГОК» та переробне виробництво знаходиться у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)