Проведено черговий розгляд матеріалів перевірок з питань дотримання законодавства про працю в частині накладення штрафiв

10 травня начальником Управління Держпраці в області Сергієм Подорожним за участю першого заступника начальника Управління Романа Зяблікова, заступника начальника Управління Оксани Харченко та начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Ганни Масловської проведено розгляд матеріалів перевірок з питань дотримання законодавства про працю в частині накладення штрафiв згідно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.2013 № 509.

 На розгляд справ були запрошені представники 11-ти підприємств. За результатами розгляду матеріалів перевірок було винесено 12 постанов про накладення штрафних санкцій, в тому числі 1 постанову згідно з абз.4 част.2 ст.265 КЗпП України за недотримання мінімальних державних гарантій (27560 грн).

Наступне засідання комісії по накладенню штрафних санкцій відбудеться 16 травня. Запрошені представники 4-х роботодавців, за результатами перевірок яких встановлені порушення, що підпадають під дію  постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.2013 № 509.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)