Підписано Угоду про співпрацю з обласним об’єднанням організацій роботодавців

27 квітня відбулося підписання Угоди про співробітництво між Управлінням Держпраці у Кіровоградській області та Кіровоградським обласним об’єднанням організацій роботодавців.

На урочистому заході сторони підписантів представляли начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний та  Голова правління Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Павло Штутман.

 Сергій Подорожний зазначив, що підписання Угоди – це наступний крок у співпраці з об’єднанням організацій роботодавців, яка давно триває.

Предметом Угоди є Формування системних підходів до здійснення функцій державного управління та нагляду за охороною праці та додержання законодавства з питань праці, що включає, зокрема, обмін інформацією щодо виробничого травматизму, легалізації зарплати та тіньової зайнятості, працевлаштування інвалідів.

Павло Штутман, як представник роботодавців проінформував, що тільки в галузі машинобудування до об’єднання входить 14 заводів – 6 тисяч працюючих. І слід працювати не в першу чергу в напрямку отримання високих прибутків, а для створення системи, в якій людині трудитися буде зручно і комфортно. Тому об’єднанню буде корисна взаємодія і співробітництво державним органом, який опікується захистом та безпекою праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)