Про заходи безпеки при виконанні робіт в електроустановках - у ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат»

Про вимоги організаційних та технічних заходів безпеки при виконанні робіт в  електроустановках  до і  вище 1000 В. йшлося і на семінарі – нараді в  ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат» .

Учасників заходу ознайомили з правами і обов’язками працівників, а також з пільгами та компенсаціями  згідно з вимогами Закону України про «Охорону праці», «Порядку розслідування та веденням обліку нещасних випадків», необхідності виконання «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» та «Правил улаштування електроустановок». 

Проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися через порушення Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів працівниками ПАТ «Одесаобленепго», АТ «Трест Житлобуд – 1» та інших підприємств, наголошено на вжитті наглядовим органом дієвих заходів стосовно роботодавців, які допустили випадки травматизму .

Головний  державний  інспектор відділу нагляду в машинобудуванні  та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Павло Третяк  розкрив тему виконання робіт в електроустановках до вище вище 1000 В. Особливу увагу головний державний інспектор звернув на складання наряду – допуску, його оформлення, проведення інструктажу перед початком роботи. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)