Нарада з електробезпеки у дільниці ТДВ "Інтерресурси"

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Володимир Євтушенко провів семінар-нараду з працівниками  Олександрівської дільниці ТДВ "Інтерресурси" щодо вирішення питань з охорони праці та електробезпеки.

 Володимир Євтушенко у своєму виступі надав інформацію про стан  електротравматизму, проаналізував нещасні випадки на виробництві. Загострив увагу присутніх на дотриманні вимог НПАОП 40.1-1.21-98 “Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

Під час спілкування обговорювались питання організації безпечного виконання робіт в електроустановках, дотриманні працівниками при експлуатації електрообладнання та електроустановок вимог правил, питання повноти і якості інструктажу з електробезпеки на робочому місці, про наявність та відповідність вимогам чинних нормативних документів інструкцій з охорони праці. Проаналізовано найбільш характерні помилки, що допускаються при виконанні робіт в електроустановках.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)