Підготовка до Дня охорони праці

12 квітня відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2016 році Дня охорони праці в області.

До участі були запрошені представники Управління Держпраці в області, територіальних органів Федерації профспілок, Державної санітарно-епідеміологічної служби, Державного підприємства «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці», департаментів інфраструктури та промисловості; культури, туризму та культурної спадщини; освіти, науки, молоді та спорту; охорони здоров’я; агропромислового розвитку; соціального захисту населення облдержадміністрації, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у області та обласного об’єднання роботодавців. Начальник Управління Сергій Подорожний у вступному слові до присутніх наголосив на всебічному інформуванні жителів області про необхідність охорони та безпеки праці, додержання трудового законодавства.

 Оскільки цього року Всесвітній день охорони праці проходитиме під актуальним девізом: «Стрес на робочому місці: колективний виклик», запропоновані в проекті плану з відзначення Дня заходи стосувались обговорення та аналізу на підприємствах, в установах, організаціях саме цієї тематики. Голова оргкомітету, перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, зокрема, запропонував присутнім визначитися з кандидатурами кращих працівників або підприємств для нагородження.

Учасники засідання озвучили пропозиції з відзначення Дня охорони праці, подискутували, в яких галузях виробництва, на їх думку, працівники найбільше підвладні стресовим ситуаціям. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)