Взято курс на співпрацю

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, гігієни праці та законодавства про працю на ТДВ «Світловодське кар’єроуправління».

 У підведенні підсумків взяли участь перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, заступник начальника Управління Оксана Харченко, начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Ганна Масловська, завідувач сектору гірничого нагляду Юрій Деменський, директор ТДВ «Світловодське кар’єроуправління» Андрій Ревнивцев, головний інженер підприємства Михайло Сухін та інші посадовці.

Роман Зябліков зауважив, що в ході перевірки було виявлено 102 порушення вимог чинного законодавства, акцентував увагу керівництва підприємства на розробленні заходів, спрямованих на усунення їх в повному обсязі. Зазначено також, що усунення окремих недоліків не вимагало додаткових коштів.

Директор ТДВ «Світловодське кар’єроуправління» Андрій Ревнивцев наголосив, що всі порушення, згідно з актом перевірки будуть усунуті у встановлені терміни. Значну частину порушень було усунено під час перевірки.

Сергій Подорожний, на завершення підсумків, наголосив на подальшій співпраці, яка принесе спільну користь підприємству у підвищенні безпеки праці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)