Працівників Управління вчили, як управляти конфліктом

Стрес на робочому місці не є виключно негативним явищем, проте  надмірності (сильний, тривалий, регулярний) призводять до емоційного виснаження, хронічної втоми, депресії, різноманітних захворювань. Доведено, що наслідки стресу на робочому місці негативно впливають на діловий імідж та конкурентоспроможність підприємства, призводять до фінансових втрат.

 Своєрідним колективним викликом стресу став семінар-практикум, який провела 11 квітня для працівників Управління Держпраці в області практичний психолог Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Клименченко. Учасники заходу прослухали інформацію та подискутували на тему, як можна управляти конфліктами в колективі.

Практичний психолог проінформувала, що конфлікт у колективі – явище звичайне, оскільки, там, де працює більше однієї особи завжди різні точки зору на одну проблему. Навчившись управляти конфліктом, людина зможе його передбачити , уникнути, направити в конструктивне русло і вирішити його.

Які бувають конфлікти, що на них впливає, як вийти із конфліктної ситуації без стресів та втрат здоров’я і розповіла Оксана Клименченко.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)