Проведено перевірку знань з охорони праці господарств Маловисківського та Новомиргородського районів

Організація охорони праці у сільському господарстві і АПК— це передбачений чинним законодавством комплекс заходів одним з яких є щорічне навчання та перевірка знань з питань охорони праці працівників підприємств, які залучаються до виконання робіт підвищеної небезпеки.

 На запрошення СТОВ «Хутірське», СФГ «Подольське» (Маловисківський район та ПСП «Бирзулове» (Новомиргородський район) головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Геннадій Сасов взяв участь у первинній перевірки знань з питань охорони праці працівників підприємств, які залучаються до виконання робіт підвищеної небезпеки.

Розглядалосяися дотримання вимог законодавства про охорону праці, інструкцій з охорони праці, надання першої медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, правила поведінки під час виникнення аварій. 

За результатами заходу працівникам підприємств, які отримали залік рекомендовано зосередити головну увагу на дотриманні інструкцій з питань охорони праці та виробничої дисципліни.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)