Триває комплексна перевірка ПСП «Гайдук»

Управлінням Держпраці в області проводиться планова перевірка з додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, гігієни праці, експертизи умов праці та законодавства про працю в ПСП «Гайдук» (с. Іванівка Долинського району).

 В ході роботи перший заступник начальника Управління Роман Зябліков та головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Сергій Дерев’янко провели обстеження по дотриманню вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці тракторної бригади № 1 та зерноскладів у селі Іванівці, надали консультативну допомогу інженеру з охорони праці у оформлені документі.

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Павло Третяк провів обстеження по дотриманню вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці тракторної бригади № 2 та зерноскладів у селі Олександрівці, надав консультативну допомогу службі енергетики в оформлені документів.

Головним державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Сергій Бабенко провів обстеження посудин під тиском (кисневі балони) та вантажно-підіймальних механізмів (кран-балка).

Начальником відділу з питань гігієни праці Олексієнко Сергієм Володимировичем було проведено обстеження підприємства з питань гігієни праці.

Начальник відділу з питань експертизи умов праці Олена Хіміч провела роботу з відділом кадрів, бухгалтерією та інженером з охорони праці щодо атестації робочих місць в господарстві, а головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Сергій Терещенко – щодо дотримання трудового законодавства.

Складом комісії та представниками підприємства обговорено забезпеченість працівників спецодягом та спецвзуттям, засобами індивідуального захисту. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)