У ПП «Артур» наголошено на дотриманні вимог з охорони праці під час проведення весняно-польових робіт

В.о. начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці в області Іван Приймак спільно з представниками Кіровоградської райдержадміністрації  провели тематичну нараду з трудовим колективом ПП«Артур» щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час проведення весняно-польових робіт.

 Іван Приймак ознайомив присутніх зі станом виробничого травматизму на підприємствах агропромислового комплексу у поточному році, звернув увагу на обов’язковість дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Розглянуто окремі питання щодо підготовки сільськогосподарської техніки, дотримання техніки безпеки при її ремонті. Крім цього, було зосереджено увагу на створенні належних умов праці під час посівної: організацію в польових умовах пунктів обігріву й харчування працівників, а також можливість надання їм оперативної медичної допомоги.

 Головний спеціаліст управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  з питань охорони праці В’ячеслав Бринза у своєму виступі звернув увагу на проведення навчання та інструктажів з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки для тих, хто буде задіяний в комплексі весняно-польових робіт.

 За результатами засідання рекомендовано керівникам структурних підрозділів забезпечити виконання розроблених заходів щодо безпечного проведення весняно-польових робіт.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)