Під час спільних превентивних заходів виявляється більше недоліків

За участю посадових осіб Управління Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивні заходи для попередження аварійних ситуацій на діючих системах газопостачання населених пунктів.

 Головними державними інспекторами відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Юрієм Касьяном та Наталею Новіковою оглянуто газове господарство ПАТ «Кіровоград -  Авто» та проведено роз’яснення у виявленні  недоліків та невідповідностей вимогам нормативних актів з промислової безпеки та охорони праці. У заходах були задіяні головний інженер підприємства Сергій Ткач та інженер з охорони праці Віталій Готішан.

Також здійснено огляд теплової котельні на територій обласної лікарні, що обслуговується ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА». Котельня була оглянута у присутності відповідального за газове господарство Андрія Притули та операторів об’єкту. Виявлено недоліки у навчанні операторів та проведено роз’яснювальну роботу.

Під час проведення превентивних заходів основна увага приділялась визначенню  загального стану систем газопостачання та газовикористовуючих  агрегатів, якості проведення  технічного обслуговування, навченості  обслуговуючого персоналу та ведення необхідної документації.

Як зазначають керівники підприємств, превентивні заходи, проведені  спільно з посадовими особами Управління Держпраці, виявляють значно більше недоліків газового господарства, ніж у випадку звичайного проведення таких оглядів. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)