Підведено підсумки планової перевірки КП «Власівські мережі»

Під головуванням в.о. начальника Управління Держпраці в області Романа Зяблікова підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, гігієни праці та промислової безпеки КП «Власівські мережі».

 У підведенні підсумків взяли участь посадові особи Управління - начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Олег Гриб, головний державний інспектор вищезазначеного відділу Анатолій Шумейко, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Інна Кривенко, директор комунального підприємства «Власівські мережі» Володимир Матвієць, головний інженер Владислав Волков, інженер з охорони праці Анатолій Ліхтін, керівники виробничих та структурних підрозділів.

Роман Зябліков зауважив, що в ході перевірки було виявлено 49 порушень вимог чинного законодавства, акцентував увагу керівництва підприємства на розробленні заходів, спрямованих на усунення їх в повному обсязі. Олег Гриб наголосив, що незважаючи на відсутність випадків виробничого травматизму на підприємстві протягом 2013-2015 років, при перевірці були виявлені недоліки в частині виконання у повному обсязі вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, зупинився на найсуттєвіших із них.

Директор КП «Власівські мережі» Володимир Матвієцьта головний інженер підприємства Владислав Волков наголосили, що всі порушення, згідно з актом перевірки будуть ліквідовані у встановлені терміни. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)