Спільний семінар в ТОВ «Чечеліївське»

Протягом двох днів головні державні інспектори відділів нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері, нагляду в машинобудуванні та енергетиці, нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Сергій Дерев’янко, Володимир Євтушенко та Анатолій Шумейко провели в ТОВ «Чечеліївське» (Петрівський район) превентивний захід за участю виконавчого директора товариства Сергія Даценка і колективу господарства.

 Сергій Дерев’янко надав роз’яснення в доцільності дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, обговорив дотримання вимог безпеки під час проведення весняно-польових робіт. Володимир Євтушенко надав слухачам інформацію про стан електротравматизму у регіоні, загострив увагу на дотриманні вимог «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів».

Анатолій Шумейко зупинився на організації безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів і машин.  Пояснив вимоги  до місць проведення вантажно-розвантажувальних робіт, території підприємства, виробничих будівель споруд, безпеки транспортування вантажів авто і електронавантажувачами. Наголосив, що суб’єкт господарювання, який експлуатує вантажопідіймальні крани і машини, знімні вантажозахоплювальні пристрої, тару, кранові колії, забезпечує їх утримання в справному стані та безпечну експлуатацію шляхом організації належного відомчого нагляду, обслуговування, технічного огляду та ремонту.

 

Довідково. 

Господарство займається вирощуванням зернових і технічних сільськогосподарських культур.

Посівна площа – 3100 га.

Кількість працюючих в ТОВ «Чечеліївське» 100 чоловік.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)