Половину порушень було усунуто в ході перевірки

Начальник Управління Держпраці в області Сергій Подорожний, перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, заступник начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Іван Приймак, головні державні інспектори взяли участь у робочій нараді на ТОВ «ВТ-Сервіс» , на якій було підбито підсумки планової перевірки підприємства.

У складі підприємства, де працює 17 осіб, функціонують автосалон та сервісний центр. Сергій Подорожний подякував керівнику товариства Сергію Вітьку за злагоджену роботу, адже в ході перевірки було усунуто 25 із 50 виявлених порушень.

 Одне із найсерйозніших вже ліквідованих порушень – проведення технічного огляду автомобільних підйомників, адже їх несправність, як показує статистика, часто призводить до виробничого травматизму.

Представники Управління Держпраці також зосередили увагу Сергія Вітька та інженера, відповідального за охорону праці на підприємстві, Дениса Кириченка на вчасному проходженні необхідних навчань, інструктажів, медичних оглядів, забезпеченні працівників спецвзуттям дотриманні трудового законодавства в частині оплати праці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)