Превентивний захід у ПП «Компанія Савіл»

Головними державними інспекторами Управління Держпраці в області Володимиром Рябченком(відділ нагляду в машинобудуванні та енергетиці) та Володимиром Кочурою(відділ нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері) проведено семінар з метою попередження виробничого травматизму у ПП «Компанія Савіл» (м. Кіровоград).

 Володимир Рябченко розглянув питання про забезпечення працівників підприємства засобами індивідуального і колективного захисту, допуску до виконання робіт з підвищеною небезпекою, навчання та перевірку знань з отриманням посвідчення, своєчасне проходження медичних оглядів, звернув увагу на дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки при проведенні робіт в електроустановках підприємства до та понад 1000 В.

На прохання присутніх представники Управління розглянули питання про забезпечення права громадян на працю, правовий захист від  необгрунтованої  відмови у прийнятті на  роботу і незаконного  звільнення.

На семінарі виступив також інженер з охорони праці підприємства Володимир  Олексієнко, який розповів присутнім про завдання служби охорони праці щодо  безпечного проведення робіт по переробці, виготовлення виробів з картону.  неухильне виконання нормативних документів відповідно до встановлених форм та  зразків (наряд-допусків, журналів тощо).

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)