Проаналізовано плани розвитку гірничих робіт

Головними державними інспекторами сектору гірничого нагляду  Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергієм Боднарчуком та Олександром Бугайовим на шахті Інгульська ДП «Схід ГЗК» були проведені превентивні заходи, в ході яких проаналізовано «План розвитку гірничих робіт на 2015р. », а також розглянуто План розвитку гірничих робіт на перше півріччя  2016р.

 З керівництвом підприємства переглянуто заходи щодо відпрацювання   виймальних одиниць на поточний рік , заповнення порожнин(виробленого простору) згідно з річним графіком. Також здійснено превентивні заходи щодо дотримання нормативно  правових актів з охорони праці. Головны державны інспектори навели приклади найпоширеніших порушень техніки безпеки, ознайомили присутніх з причинами смертельних випадків, які сталися у 2015 році на гірничих підприємствах України. Особливу увагу звернули на організаційні та технічні заходи для безпечного проведення робіт.

Сергій Боднарчук  та Олександр Бугайов відзначили важливість проведення технічних оглядів та опосвідчення обладнання, виконання вимог «Правил безпечної експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» для стабільної, безперебійної роботи обладнання, що сприятиме підвищенню безпеки працюючих.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)