Перевірено ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс»

Минулої п’ятниці в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області під головуванням начальника Управління Сергія Подорожного підведено підсумки планової перевірки дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці у ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс».

 Директор підприємства Павло Гриценко зазначив, що основним видом діяльності ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс» є ремонт та обслуговування пасажирських та вантажних ліфтів, ескалаторів. На обслуговуванні в товаристві знаходиться 54 ліфти та 3 ескалатори, які встановлені в житлово-будівельних кооперативах, об’єднаннях співвласників багатоповерхових будинків, медичних закладах міста та області, торгівельних центрах.

На підприємстві створена та функціонує служба охорони праці, яка здійснює оперативний контроль та надання технічної допомоги працівникам.

ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс» отримало в територіальному управлінні дозвіл від 24.03.2015р. за №91.15.35 на виконання робіт підвищеної небезпеки, №92.15.35 на експлуатацію машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки. Працівники підприємства після прийняття на роботу та періодично проходять навчання згідно план-графіку проведення навчання, їм проводяться вступні, первинні та повторні інструктажі згідно вимог.

Разом з тим, під час перевірки було виявлено 31 порушення. Майже всі вони були ліквідовані до підведення підсумків перевірки. Директор підприємства запевнив, що порушення буде усунено у встановлені терміни.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)