Превентивний захід з гігієни праці проведено для працівників Державного закладу професійної освіти "Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі

Головний державний інспектор відділу гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області провела інформаційно-роз’яснювальну роботу для працівників Державного закладу професійної освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі». У заході взяли участь медичний працівник, інженер з охорони праці, інспектор з кадрів, головний бухгалтер, майстри виробничого навчання професій кухар-кондитер, перукарів та інші працівники.

 Фахівець основну увагу приділила питанням створення безпечних умов праці та профілактики виникнення професійних  захворювань у викладачів.

Нагадано, що для даної категорії працівників (шкідливий виробничий фактор – перенапруга голосового апарата) медогляди проводяться один раз на два роки відповідно до додатка 4 п. 6.3 Наказу № 246 від 21.05.2007 року «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

Також до заходу залучено штатного психолога та акцентовано увагу на психосоціальній підтримці працівників та учнів.

Більше інформації на порталі https://www.pratsia.in.ua/ →Розділ Психосоціальна підтримка на роботі →Як запровадити програму психосоціальної підтримки на робочому місці у воєнний і післявоєнний час «З турботою про себе й кожного»

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)