Під час засідання Комітету Національної ради розглянуто Національний план спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці

Вчора, 15 червня, заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера за дорученням т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка взяв участь у засіданні Комітету з питань трудових відносин та ринку праці Національної тристоронньої соціально-економічної ради.

 Під час заходу розглянуто Національний план спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік, який було розроблено Держпраці разом з представниками зацікавлених органів та представниками роботодавців і працівників. Адже незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.

Учасники засідання Комітету прийняли рішення взяти Національний план спільних дій за основу (з можливістю внесення змін на будь-якому етапі реалізації) для подальшого розгляду та затвердження Національною радою.

Також на засіданні, враховуючи пропозиції Сторін Національної ради, відбулося обрання Голови комітету з питань трудових відносин та ринку праці та його заступників.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)