Запрошуємо представників громадськості та експертів долучитися до оцінки корупційних ризиків у діяльності Держпраці у Кіровоградській області

Відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», керуючись Методологією оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року №126, в Управлінні Держпраці у Кіровоградській буде проводитися оцінка корупційних ризиків. 

 Запрошуємо експертів, громадськість, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про внутрішнє та зовнішнє середовище Управління Держпраці у Кіровоградській  області, долучитися до процесу ідентифікації корупційних ризиків у діяльності Управління Держпраці у Кіровоградській  області.

Для участі таких представників громадськості та експертів у засіданні Комісії їм необхідно попередньо надіслати мотиваційний лист (у довільній формі), інформацію та копії документів, що підтверджують володіння як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи Управління Держпраці у Кіровоградській області та сфери його регулювання, а також щодо досвіду роботи у сфері запобігання та виявлення корупції.

 Обгрунтовані пропозиції з темою листа «Оцінка корупційних ризиків в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області» надсилати  до 18 травня 2021 року  на адреси :

- e-mail :  antikor_kr_dp@ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;

- м. Кропивницький, вул. Дворцова, 24.

 

         Запрошуємо до обговорення усіх бажаючих.

         Анонімні пропозиції не реєструються та не розглядаються.

 

Контактна особа: головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Мусієнко Ангеліна Миколаївна (0522) 32-04-61.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)