Завершено перевірку відокремлених підрозділів Білоцерківського національного аграрного університету

На Кіровоградщині завершено планову перевірку відокремлених структурних підрозділів Білоцерківського національного аграрного університету – Олександрійського аграрного фахового коледжу, Бобринецького аграрного фахового коледжу ім. В. Порика та Компаніївського фахового коледжу ветеринарної медицини.

 За підсумками перевірки з керівниками підрозділів університету Олегом Чорним, Григорієм Гордієнком та Олександром Бодяко підписано акти перевірок суб’єктів господарювання (виробничого об’єкта). У процесі перевірок було виявлено понад 249 порушень, вручено приписи про їх усунення.

Основні порушення стосувались відсутності декларації відповідності матеріально-технічної бази на роботи підвищеної небезпеки, експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В (електричне устатковання електричних станцій і мереж, технологічне електрообладнання) та роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В і в зонах дії струму високої частоти; відсутності закріплень стелажів до стін та інших будівельних конструкцій у бібліотеках, експлуатації заточувальних верстатів у майстернях, газового обладнання тощо.

За наслідками перевірки притягнуто до адміністративної відповідальності 7 посадових осіб.

На сьогодні розпочалась робота стосовно усунення виявлених порушень.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)