Працівникам ТОВ «КС СОЛАР» надано методично-консультативну допомогу з питань періодичності проходження медичних оглядів для електротехнічного персоналу

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Наталія Струтинська надала методично-консультативну допомогу за зверненням інженера з охорони праці ТОВ «КС СОЛАР» Вікторії Гладенької.

 Під час надання консультації інспектор звернула увагу на проходження попередніх (під час прийняття на роботу) та періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів для електротехнічного персоналу, згідно з вимогами додатку 4 та 5 Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженого наказом МОЗ України від 21.05.2007 № 246.

Розглянуто питання забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту відповідно до Мінімальних вимог безпеки і охорони здоров'я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місці, затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України від 29.11.2018    № 1804. 

Також проінформовано про неприпустимість допуску до роботи без оформлення трудових відносин, а також про обов’язковість застосування засобів індивідуального захисту, антисептичних, миючих засобів у зв’язку із поширенням захворюваності на коронавірус.

Довідково. Підприємство займається оптовою торгівлею побутовими приладами та проведенням налагоджувальних та електромонтажних робіт

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)