В Олександрії на КП «Теплокомуненерго» обговорено організацію безпечного виконання робіт при підготовці до осінньо-зимового періоду

Фахівці Управління продовжують превентивну роботу щодо безпечного виконання робіт при підготовці до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років. Це питання розглянуто під час наради в Олександрії на КП «Теплокомуненерго» за участю головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Анатолія Шумейка, страхового експерта з охорони праці Олександрійського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області Ігоря Губка, директора комунального підприємства Алли Грибачової та інших посадових осіб підприємства.

 Директор підприємства доповіла присутнім про проблемні питання, які виникли при підготовці до опалювального сезону, об’єми робіт, що виконуються трудовим колективом та запевнила про організацію їх безпечного проведення.

Фахівці Управління та відділення Фонду звернули увагу на основні вимоги нормативно-правових актів з охорони праці при виконанні робіт підвищеної небезпеки у даній галузі, дотримання законодавства про працю та про загальнообов’язкове державне соціальне страхування, оформлення трудових відносин, а також виконання роботи на підставі цивільно-правової угоди, яка містить ознаки трудового договору. Озвучили наслідки, які виникають при порушенні даних законодавчих актів.

Під час наради проаналізовано стан виробничого травматизму в місті Олександрії  та Олександрійському районі в 2020 році та заходи з його попередження.

  

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)