Розпочато перевірку філій ПАТ «Агрохолдинг Авангард»

Державною  Службою  України з питань праці та її територіальними органами 25 вересня 2020 року розпочато перевірку ПАТ «Агрохолдинг Авангард», що спеціалізується на виробництві і дистрибуції яєць і яєчних продуктів. На території Кіровоградщини функціонує філія приватного акціонерного товариства - «Кіровоградська птахофабрика».

 Згідно з Планом заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Держпраці на 2020 рік, затвердженим наказом Служби, Планом заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) на 2020рік, затвердженим наказом Державної регуляторної служби України, Планом перевірок суб’єктів господарювання, які проводяться під керівництвом посадових осіб Держпраці на поточний рік та відповідно до наказу Управління головою комісії – начальником відділу нагляду в АПК та СКС Іриною Чирвою представлено комісію та план проведення перевірки. Керівнику філії  Ігорю Муликувручено відповідне направлення та доведено порядок проведення перевірки. 

Фахівці Управління перевірять дотримання вимог законодавства з питань охорони та гігієни праці, організації безпечних умов праці під час здійснення технологічних процесів та виробництва, діяльностімашинно-тракторного парку, енергослужби, експлуатації вантажопідіймальних механізмів, обладнання що працює під тиском тощо.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)