Фахівці Управління взяли участь у Дні Поля

25 червня на науково-інноваційному полігоні Інституту сільського господарства Степу НААН відбувся Міжнародний День поля “Науково – інноваційні досягнення та конкурентноздатність сортів ранніх зернових культур вітчизняної та зарубіжної селекції в умовах центрального регіону України».

 У заході взяли участь фахівці Управління Держпраці в області – головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Геннадій Сасов та провідний інспектор цього відділу Юлія Шіпік.

Під час конструктивного діалогу з аграріями області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо переваг офіційного працевлаштування та виплат заробітної плати, що є гарантією оплати лікарняних, відпустки, проведення доплат, сплати податків, надання допомог по вагітності та пологах, безробіттю та у разі нещасного випадку на виробництві.

Роздано понад 100 представникам сільськогосподарських  підприємств інформаційні буклети, розроблені Державною службою України з питань праці із напрямку безпеки у сільському господарстві та інформаційні листи Управління «Безпека при виконанні польових робіт».

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)