До уваги власників технологічних транспортних засобів !

Управління Держпраці у Кіровоградській області відповідно до покладених повноважень здійснює реєстрацію великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі  загального користування (далі – ТТЗ), веде їх облік.

 Процедуру відомчої реєстрації та ведення обліку ТТЗ визначає Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 06 січня 2010 року № 8 (далі - Порядок).

Відповідно до Порядку юридичні та фізичні особи, які є власниками технологічних транспортних засобів, зобов'язані зареєструвати зазначені транспортні засоби протягом 10 днів після придбання або виникнення інших законних прав на їх використання, у тому числі у разі тимчасового ввезення на територію України.

Реєстрація, перереєстрація, зняття з обліку ТТЗ здійснюється на підставі письмової заяви власника, до якої додаються документи визначені

п.10 Порядку – для реєстрації ТТЗ;

п. 25 – для перереєстрації ТТЗ;

п. 34 – для зняття з обліку ТТЗ.

Відомча реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі  загального користування відноситься до адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг.

Надання послуги в області здійснюється через Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницький за адресою:

25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41.

 

Заяви для юридичних осіб та для фізичних осіб розміщено на сайті Управління в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням: http://kr.dsp.gov.ua/index.php/administratyvni-posluhy

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)