Під час семінару в Голованівську наголошено на необхідності дозвільних документів з охорони праці під час будівельних робіт

У Голованівську, під час семінару з керівниками закладів соціально – культурної сфери, підприємств аграрного сектору та будівництва Т.в.о начальника Управління Держпраці Віталій Заніздра проаналізував стан виробничого травматизму в області в розрізі вказаних галузей, які є найбільш травмонебезпечними. Посадовець зосередив увагу аудиторії на груповому смертельному нещасному випадку, що стався на території ТОВ «Придніпровський ОЕЗ» під час будівельних робіт. Нехтування правилами з охорони праці спричинило загибель двох працівників.

 У зв’язку з цим, Віталій Заніздра наголосив присутнім представникам суб’єктів господарювання, які наймають підрядні або супідрядні організації для ремонту, реконструкції та будівництва приміщень, звернути увагу на наявність дозвільних документів з охорони праці, необхідних для виконання таких робіт.

Під час семінару також порушено інші питання з охорони, легалізації, та гігієни праці. Зокрема, щодо профілактики коронавірусу.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)