Розпочалася перевірка ПрАТ «Кропивницький олійноекстракційний завод

3 січня головні державні інспектори Управління Держпраці в області  розпочали першу у 2020 році планову перевірку на Приватному Акціонерному Товаристві «Кропивницький олійноекстракційний завод».

 ПрАТ «Кропивницький ОЕЗ» відноситься до підприємств з високим ступенем ризику здійснювання господарсської діяльності, які перевіряються  не частіше одного разу на два роки згідно із Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Перевіряється дотримання законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою у олійно-жировому виробництві. Фахівці Управління перевірять службу охорони праці підприємства, об’єкти котлонагляду, енергетики, транспортні засоби, відповідність ЗІЗ, машин, механізмів технічним регламентам, які відносяться до сфери відповідальності Держпраці.

Перевірка закінчиться 17 січня поточного року. По її завершенні відбудеться підведення підсумків, під час якого будуть озвучені виявлені порушення та акцентовано увагу на їх усуненні.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)