Працівникам Єлисаветградківської амбулаторії сімейної медицини роз’яснено причини травматизму в СКС

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Ірина Бутенко провела лекційне заняття з питань дотримання вимог охорони праці та профілактики виробничого травматизму з працівниками Єлисаветградківської амбулаторії сімейної медицини КНП  «Олександрівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрівської районної ради»». На лекції були присутні медичні працівники, сімейний лікар амбулаторії Лілія Ігнатьєва та інженер з охорони праці Олександр Загинайко.

 Ірина Бутенко поінформувала присутніх про стан нещасних випадків у соціально-культурній сфері, у тому числі в закладах охорони здоров’я за останні роки. Особливу увагу учасників було звернено на падіння.

Надано роз’яснення відповідно до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. №1107 вимоги для проведення декларування відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, зокрема щодо декларування робіт на висоті 1,3 м.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)