Проведено роз’яснювальні заходи на території Лозуватської сільської ради

Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Ірина Чирва - Репетир та головні державні інспектори відділу Анна Кузьмінська і Геннадій Сасов провели семінар в Лозуватській сільській раді для працівників Лозуватського ДНЗ «Буратіно», Лозуватської ЗОШ I-III ступенів та СТОВ Агровіта на тему «Мінімізації ризиків виробничого травматизму».

 Під час заходів загострено увагу на вимоги нормативно-правових актах з питань охорони праці, які набрали чинність у 2019 році, в тому числі на Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019   № 337.

Повідомлено про стан виробничого травматизму за попередні роки в соціально-культурній сфері, наведено приклади причин та обставин настання нещасних випадків та  наголосила на дотримані правил з охорони праці, оскільки це запорука недопущення травматизму.

Геннадій Сасов розповів щодо дотримання техніки безпеки вимог НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» при  експлуатації виробничого обладнання в ремонтних майстернях.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)