На семінарах в управліннях газового господарства йшлося про здійснення контролю за станом здоров'я водіїв

В Маловисківському, Бобринецькому та Знамянському управліннях експлуатації газового господарства ВАТ «Кіровоградгаз» відбулись чергові семінари на тему: «Безпека дорожнього руху та охорона праці під час виконання робіт в зимовий період».

 Під час семінарів розглядались питання щодо забезпечення належного технічного стану транспорту на підприємстві, дотримання вимог їх експлуатації. А також йшлося про здійснення контролю за станом здоров'я водіїв. Так, необхідно не допускати до керування транспортними засобами осіб, які не пройшли у встановлений строк медичного огляду, перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Без уваги не залишись питання щодо безпечного виконання комплексу робіт з технічного огляду або технічного обстеження об’єктів систем газопостачання в зимовий період з метою забезпечення їх подальшого безаварійного експлуатування шляхом проведення технічного обслуговування, поточного або капітального ремонтів.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)