Поінформовано про першочергові заходи із організації безпечних умов праці

  Посадові особи Управління Держпраці у Кіровоградській області провели превентивний захід для працівників  будинку культури, бібліотеки та сільської ради с.Букварки Олександрівського району на тему: «Запобігання виробничим ризикам-основний принцип концепції реформування системи управління охороною праці» та «Загальні вимоги з охорони праці щодо виконання робіт на висоті».   

 Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина Чирва - Репетир виступила з презентацією аналізу причин та видів виробничого травматизму  в закладах соціально-культурної сфери та першочергових заходів із організації безпечних умов праці  на робочих місцях галузевого спрямування. Загострила увагу  на вимогах нормативно-правових актах з питань охорони праці, які набрали чинність у 2019 році.

   Головний державний інспектор відділу Лілія  Трубчанінова    наголосила присутнім, що для виконання робіт на висоті необхідно вибирати такі засоби праці, які здатні максимально забезпечити захист працівників. Вибір засобів доступу до робочих місць необхідно здійснювати з урахуванням частоти проведення робіт, їх тривалості та висоти розміщення робочих місць.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)