Проведено семінар у дитячому навчальному закладі «Ружечка»

Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Ірина Чирва – Репетир та головний державний інспектор цього відділу Лілія Трубчанінова провели семінар з питань дотримання вимог охорони праці та профілактики виробничого травматизму з працівниками КДНЗ «Ружечка» (м. Долинська).

 Під час заходу поінформовано працівників закладу про стан нещасних випадків у соціально-культурній сфері, види та причини, що призводять до виробничого травматизму.

Особливу увагу звернено на падіння. Обговорено правильність документального оформлення охорони праці, навчання усіх відповідальних осіб за відповідними напрямками, наявність посвідчень, протоколів, проведення (вступних, первинних, повторних, позапланових, цільових) інструктажів з періодичністю залежно від виконуваних робіт згідно з вимогами Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.

  Працівники закладу отримали інформаційні листи Управління Держпраці «Обережно! Падіння!» та « Дотримання вимог під час робіт на прибудинкових територіях у зимовий період».

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)