Під час наради в КП «Електротранс» проаналізовано причини нещасних випадків, які сталися на транспортних підприємствах

За ініціативою керівника КП «Електротранс» Олександра Луценка та інженера з охорони праці Віталія Готішана проведено семінар-нараду із працівниками підприємства. У заході взяв участь заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Максим Кирилюк.

 Фахівець Управління доповів присутнім про причини нещасних випадків, які сталися на транспортних підприємствах протягом року. Наголосив на дотриманні правил охорони праці на міському електричному транспорті (НПАОП 60.2-1.01-06).

Особливу увагу Максим Кирилюк акцентував на вимогах безпеки під час технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів. Небезпечні зони і дільниці на території і у виробничих приміщеннях, які пов’язані з небезпекою для працівників, повинні позначатися сигнальними кольорами і знаками безпеки, відповідно до Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року № 1262.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)