З керівниками Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського, Новоархангельського РЕМ та представників департаменту охорони праці ПрАТ «Кіровоградобленерго» проведено ще одну виїзну колегію

Під головуванням т.в.о начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Віталія Заніздри проведено виїзну колегію з керівниками Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського, Новоархангельського РЕМ і представниками департаменту охорони праці ПрАТ «Кіровоградобленерго» Сергія Гарькавого та інших. У засіданні колегії взяли участь начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Олег Гриб, головні державні інспектори відділу машинобудування та енергетики Павло Третяк, Андрій Залевський та завідувач сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Олександр Чернявський.

 Розглянуто причини, що призвели до росту травматизму працівників в структурних підрозділах ПрАТ «Кіровоградобленерго» та їх наслідків.

Доповідачі звернули увагу присутніх на те, що за 10 місяців поточного року виробничий травматизм на підприємстві виріс майже в двічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Причини нещасних випадків мають організаційний  та технічний характер. З початку 2019 року всього сталось 4 випадки травмування працівників на підприємстві. А 1 нещасний випадок з смертельним наслідком.

Підводячи підсумки колегії голова наголосив на недопущенні в подальшому подібних випадків, закликав присутніх посилити контроль та неухильно виконувати вимоги організаційних і технічних заходів, направлених на безпечне виконання робіт в діючих електроустановках.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)