У ВАТ «Кіровоградгаз» фахівці Управління обговорили попередження ДТП та падіння у холодну пору року

Фахівці відділів нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки та нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області провели на базі ВАТ «Кіровоградгаз» для керівників підрозділів підприємства семінар на тему : «Безпека дорожнього руху та охорона праці під час виконання робіт у зимовий період.

 На початку заходу заступник голови правління з охорони праці ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Бєлов зазначив, що в осінньо – зимовий період, коли підвищуються ризики травмування внаслідок погіршення погодних умов, слід зосередити увагу на профілактиці нещасних випадків.

Окрему увагу приділено заходам безпеки під час користування транспортними засобами, про що поінформував головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Максим Кирилюк. Фахівець звернув увагу на фактори та причини, які можуть призвести до ДТП, а також дав поради, як убезпечитись в умовах перепаду та зниження температур, що характерно для осінньої погоди.

На засіданні озвучено, що понад 36 відсотків нещасних випадків у газовій промисловості України спричинило падіння. Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Галина Спіріна та головний державний інспектор цього відділу Ігор Дяченко наголосили на обов’язковому проведенні інструктажів із попередження падіння, проходженні медичних оглядів та приділенні уваги психологічному стану приділенні уваги сану здоров’я працівників.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)