Управлінням Держпраці проведено профілактичну роботу у ДЗ «Спеціалізована медико-санітарна частина-19» МОЗ України

Під час планово-технічного обслуговування пасажирських та лікарняних ліфтів ДЗ «Спеціалізованої медико-санітарної частини-19» МОЗ України фахівці Управління провели семінар-нараду із працівниками та посадовими особами ліфтової організації ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс».

 Головні державні інспектори відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці Сергій Бабенко та Сергій Атамась підкреслили, що фахівці Управління постійно тримають на контролі дотримання правил безпеки під час експлуатації ліфтів.

Державні інспектори Управління зосередили увагу на своєчасності проведення навчання з питань охорони праці для посадових осіб та працівників лікувального закладу та його якості, забезпеченості працівників спецодягом, засобами індивідуального та колективного захисту, мийними та знешкоджуючими засобами відповідно до встановлених законодавством норм.                                   

Головний лікар ДЗ «Спеціалізованої медико-санітарної частини-19» МОЗ України Олександр Барков розповів про стан пасажирських та лікарняних ліфтів, які експлуатуються у медичному закладі. Головний лікар підкреслив, що медичний заклад проводить постійну роботу направлену на те, щоб ліфти знаходилися у технічно-справному стані, проводилися у зазначені терміни технічні огляди та експертні обстеження, відповідно до вимог технічних регламентів та нормативно-правових документів.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)