Фахівці Управління обговорили стан промислової безпеки на об’єктах торгівлі у Кропивницькому

Фахівці Управління провели нараду з керівництвом та відповідальними особами Магазину№ 227 ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» з метою запобігання виробничому травматизму та привернення уваги до питань безпечної експлуатації машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

   Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Сергій Атамась відзначив, що фахівці Управління постійно тримають на контролі питання дотримання правил безпеки під час експлуатації ліфтів. Безпечна експлуатація устатковання підвищеної небезпеки належить до першочергових завдань керівника організації. Стан ліфтового господарства викликає особливе занепокоєння у фахівців Управління, оскільки порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці підвищує ризики травматизму, наголосив інспектор.

    Сергій Атамась акцентував увагу інженера з організації  ремонту та експлуатації обладнання Віктора Єфименка на питаннях технічного стану електрощитових та безпечної роботи ліфтерів, забезпеченні працівників підприємства засобами індивідуального та колективного захисту.

    Головний державний інспектор відділу організації державного  та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Станіслав Сітнік висвітлив питання безпечності нехарчової продукції та порядку повідомлення органів ринкового наглляду про продукцію, що не відповідає вимогам технічних регламентів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)