На ТОВ «Єврощебінь» розглянуто питання експлуатації конвеєрного транспорту

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський спільно з головним державним інспектором сектору Олександром Погорілим провели нараду на ТОВ «Єврощебінь».

 Розглянуто питання експлуатації конвеєрного транспорту відповідно до вимог НПАОП 0.00-1.61-12 «Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд і концентратів».

Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, проведено аналіз розробленого та затвердженого керівником плану заходів по підготовці підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Окрему увагу звернено на проведення інструктажів з охорони праці на робочих місцях, проходження медогляду, перевірку знань працівників та допуск їх до самостійної роботи, забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

 

 

Довідка: ТОВ «Єврощебінь»проводить  переробку граніту та виготовлення щебеневої продукції з Новоукраїнського (Горіхівського) родовища гранітів. Виробництво підприємства знаходяться у м. Новоукраїнці Кіровоградської області.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)