На ТОВ «ОРМА – ОЛІМП» проведено семінар з охорони праці

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв‘язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко та страховий експерт з охорони праці  Світловодського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Сергій Якименко провели зустріч з трудовим колективом Товариства з обмеженою відповідальністю  «ОРМА – ОЛІМП».

 На зустрічі були присутні виконавчий  директор підприємства  Володимир Булаєнко, головний інженер Валерій Зінченко, інші  посадові особи та працівникипідприємства.

Присутнім надано інформацію про основні положення Законів України «Про охорону праці» та «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування»

Фахівці Управління Держпраці та Фонду зупинилися на питаннях організації медичних оглядів працівників певних категорій, проведення робіт з підвищеною небезпекою, або таких де є потреба у професійному доборі, організації проведення інструктажів з питань охорони праці та інше.

Довідка.

Основний вид діяльності підприємства: виробництво двигунів і турбін, крім авіаційних, автотранспортних і мотоциклетних двигунів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)