Посадовим особам ТОВ «Елгран» надано методичну допомогу

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський та головний державний інспектор сектору Олександр Погорілий провели превентивний захід на ТОВ «Елгран».

 Розглянуто питання щодо виконання запланованих обсягів  планів розвитку гірничих робіт на 2019 рік  на кар’єрах підприємства, ведення гірничих робіт при видобутку блоків відповідно до вимог  НПАОП 0.00-1.24-10 «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом»  та проведення вогневих робіт відповідно до вимог НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».

У нараді взяли участь генеральний директор підприємства Іван Близнюков, головний інженер каменеобробного заводу Олександр  Гончар, заступник генерального директора з охорони праці Володимир Змєул, головний маркшейдер Сергій Томіленко та посадові особи підприємства.

Посадовими особами надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою. Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Довідка: ТОВ «Елгран» знаходиться в с. Соколівське, Кропивницького району Кіровоградської області.

На Капустинському, Войнівському та Крупському кар’єрах, що розташовані в Новоукраїнському та Кропивницькому районах видобувається щорічно близько 10 тис. м3 гірничої маси, або близько 3 тис. м3 блоків. Видобуті блоки переробляються на поліровані вироби каменеобробного заводу потужність якого складає 8 тис. м3 блоків на рік.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)