Посадовцям Грузького кар’єру ПАТ «Кіровоградграніт» надано методичну допомогу

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський та головний державний інспектор цього сектору Олександр Погорілийпровели превентивний захід на Грузькому кар’єрі ПАТ «Кіровоградграніт». У нараді також взяли участь перший заступник генерального директора Сергій Кучкін, начальник кар’єру Василь Яременко, головний маркшейдер Сергій Томіленко та інші посадові особи підприємства.

 Розглянуто питання щодо виконання запланованих обсягів  плану розвитку гірничих робіт на 2019 рік та дотримання вимог НПАОП 0.00-1.72-14 «Правил з охорони праці під час експлуатації великовантажних автомобілів та інших технологічних транспортних засобів під час розробки рудних і нерудних копалин відкритим способом».

Фахівці Управління також надали методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

 Довідка: Грузький кар’єр ПАТ «Кіровоградграніт» проводить  розробку Грузького родовища будівельного піску. Кар’єр підприємства знаходиться у Кропивницькому районі біля с. Грузьке.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)