У ТОВ «Трелакс - Пак» розглянуто питання безпечного використання засобів захисту під час робіт з обслуговування діючого електрообладнання до та вище 1000

Начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління  Держпраці в області Олег Гриб та головний державний інспектор цього відділу Ігор Федоров провели зустріч з електротехнічними працівниками ТОВ «Трелакс - Пак» (м. Кропивницький) на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту та інструменту з ізольованими ручками при роботах в електроустановках до та вище 1000В».

 На початку зустрічі Олег Гриб провів бесіду з присутніми, де наголосив на необхідності застосування ЗІЗ. Вказав на причини та наслідки травмування працівників під час робіт з обслуговування діючого електрообладнання до та вище 1000 В.

Ігор Федоров детально роз’яснив питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при проведенні робіт з оперативного та технічного обслуговування в електроустановках до та вище 1000В. Визначено та проаналізовано загрози для працюючих, варіанти проведення відповідних профілактичних заходів щодо їх запобігання, визначено цілі і завдання щодо розв’язання проблем охорони праці на підприємстві.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)