Представник Управління у Центрі надання допомоги учасникам АТО продовжує координувати питання оплати праці

14 серпня під керівництвом т.в.о. голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулась нарада, на якій обговорено подальшу роботу Центру надання допомоги учасникам антитерористичної операції, який функціонує з жовтня 2015 року.

На засіданні зібрались координатори центру – представники департаменту соціального захисту населення та інших структурних підрозділів облдержадміністрації, Пенсійного фонду, медичних установ, юстиції тощо. Управління Держпраці представляє начальник відділу з питань експертизи умов праці Олена Хіміч, яка координує питання оплати праці.

 Під час наради спростовано інформацію із соціальних мереж про закриття Центру. Розроблено графік чергувань координаторів Центру, які у разі потреби проконсультують учасників АТО за відповідними напрямками.

Під час засідання Світлана Лобанова озвучила інформацію, що триває процес створення нового Центру, що функціонуватиме як комунальна установа і фінансуватиметься із обласного бюджету. Але реформування Центру не зумовить припинення його роботи.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)