У ПАТ «Гайворонський спеціалізований кар’єр» під час превентивного заходу відзначено кращого працівника

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський спільно з головним державним інспектором відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Анатолієм Дзігоговським провели семінар у ПАТ «Гайворонський спеціалізований кар’єр».

 Посадовим особам підприємства надано рекомендації для виконання працівниками при роботі на відкритих майданчиках, якщо температура навколишнього середовища вище 28?С. 

Юрій Деменський висвітлив питання стосовно утримання в безпечному стані гірничих виробок, електробезпеки, надав методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Анатолій Дзіговський зупинився на правильності ведення документації відповідно вимог НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв  і відповідного обладнання».

Начальнику дробарно-сортувальної дільниці підприємства Сергію Томащуку за сумлінну та ефективну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в створення безпечних умов праці та з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України вручено подяку від т.в.о. начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Віталія Заніздри.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)